Jelenlegi hely

Szuper programok az idei Gyereknapon Szolnokon!

Mit terveztek gyereknapra? Összegyűjtöttük nektek a legszuperebb programokat!

Városi Gyermeknap

Városi Gyermeknap a Tiszaligeti Turisztikai Központban május 29 én vasárnap.
A programok 10.00 órakor kezdődnek, lesz gyermekszépségverseny, kutyaiskola bemutató,vándor játszóház, sport sziget. Fellép a Bóbita együttes, Cserpes Laura és a Desperado.

Gyereknapi program

Gyereknapi programmal várja a sportszerető gyerkőcöket, május 28-án a Decathlon  Áruház.
Reggel 10-től délután 5 óráig sportügyességi versenyekkel, ajándékokkal, nyereményekkel, tombolával vár minden gyermeket a szandai réten található áruház.Kipróbálhatják az íjjászkodás mesterségét, ügyeskedhetnek a kerékpárral, rollerrel, görkorcsolyával, kiderülhet ki az jobb a kosárra dobó, kapura rugó versenyben, de lesz ott póni lovaglás és áruházi kincskeresés is. Minden gyermeket vár május 28-án, szombaton a szolnoki Decathlon Áruház egy jó sportolásra! 

Gyermeknapi mozi

Május 28-án szombaton Gyermeknapi mozi-ajándék kézműves játszóházzal a TiszapArt Moziban.
12.30-17.00 óráig kézműveskedés Vincze Ágival. Egész nap filmvetítések: Angry Birds, Zootropolis, A játékkészítő, Évszakok, Robinson Crusoe és a Kung Fu Panda c. filmeket vetítik. A programra a mozijegy a belépő, mely tartalmazza a választott film megtekintését és a játszóházban való részvételt. 

Veterán Jármű Találkozó és Kastélytúra

Megyénk az Alföld szíve, Szolnok a Tisza fővárosa. Túránk során szemünk elé tárul a jellegzetes alföldi táj. A szombati túraútvonalon és a pihenők során kulturális, szakmai, néprajzi érdekességekkel ismerkedhetnek meg.

Apa Nap

Apa nap, a sikeres apák napja!
Sport, turisztikai és szabadidős programok apák és gyernekeik részére.

Mozgató Er(d)ő

A NEFAG ZRT. fő szervezésében, az idei évben 3. alkalommal rendezi meg több civil szervezet közösen a Mozgató Er(d)ő elnevezésű, szabadtéri programját a Nemzetközi Gyermeknap alkalmából.

Gyerekzsongás

Pelikán Bevásárló központ színes programokkal várja kicsiket és nagyokat.
BumBum együttes élő koncert, mesekocsi zsínház.

Egy napra mindenki tűzoltó lehet Szolnokon is!!!

Rengeteg kisgyermek álma válhat valóra a hétvégén, hiszen a katasztrófavédelem idén is megnyitja a tűzoltószertárak kapuit a Nemzetközi Gyermeknap alkalmából, immár harmadik alkalommal. Ezúttal az ország 283 pontján várják a tűzoltók a gyermekeket és minden érdeklődőt. A hivatásos tűzoltó-parancsnokságok mellett önkormányzati tűzoltóságok és önkéntes tűzoltó egyesületek is fogadják az érdeklődő közönséget.

Részletekért Katt a képre :-)

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink