Jelenlegi hely

I.sz.bölcsőde

Szolnok, Jósika út 4.
 

 

Szolnok, Jósika út 4.Koncz Imréné, bölcsődevezetőTel.: 56/422-301

Hozzászólások

A  Szolnokimami 2015/16. évi „A mi bölcsődénk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked bölcsődéjét?” A válaszok itt olvashatók.

Két gyermekem jár a Jósika úti bőlcsödébe, az egyik a Kaica csoportba, a másik a Nyuszi csoportba. A gyerekek nagyon szeretik a gondozónénieiket, szívesen indulnak el reggelente. Szülőként, én is nagyon elégedett vagyok az ellátással: a csoportszobák szépek, sok játék van, a gondozónők mindent megtesznek, hogy a gyermekek megfelelő környezetben tudjanak fejlődni. Köszönöm a Katica csoport gondozónénijeinek, hogy gyorsan kialakították kisfiamban a biztonágérzetet, így viszonylag könnyen sikerült átvészelnünk a beszoktatás időszakát. Köszönöm a nyuszi csoport gondozónénijeinek a sok gondoskodás, amivel kisfiamhoz fordulnak. Mivel még nagyon kicsi, féltettem, hogy megkapja-e azt a mennyiségű szeretetet, babusgatást, amit még nagyon igényel. A beszoktatás ideje alatt azt tapasztaltam, hogy a gondozónők nagyon kedvesek és rengeteg szeretet van bennük. Nem volt könnyű döntés számomra gyermekeim bölcsödei elhelyezése, de szerencsére nyugodt szívvel hagyom őket reggelente a Jósika úti bőlcsödében.

A bölcsőde Csiga csoportjába járnak az ikreim. Azon túl hogy jók a feltételek, esztétikus a mosdó és a csoportszobát is folyamatosan fejlesztik, a gondozónők személye és hozzáértése adja azt a pluszt, ami miatt nagyon örülök hogy a gyermekeim ide járhatnak.

Nekem két lányom is a Jósika úti bölcődébe járt. Most a kisfiam jár a Katica csoportba. Nagyon szerették/szeretik a gyerekek. A bölcsi mindig tiszta, folyamatosan fejlesztik (ablakcsere, szigetelés, stb.), a gondozónők 1.osztályúak.Ennél a bölcsödénél jobbat nem kívánhattam volna a gyerekeimnek!!!!!

Nekem a Kisfiam a Süni csoportba jár, és csak megköszönni tudom a sok kedvességet, és szakmai hozzáértést amivel mind a saját, mind a Csiga csoport gondozónői megkönnyítették a Kisfiamnak a beilleszkedést. Mi sem árulkodik jobban mindezekről, minthogy 2 hónap bölcsi után már szaladva, mosolyogva indul a csoportszobába reggelente. Ezúton is köszönöm Nektek!

Több mint egy évvel ezelőtt, amikor úgy döntöttünk, hogy kislányunkat bölcsibe adjuk, nem volt nehéz dolgunk az intézmény választást illetően, hiszen meg voltunk elégedve 6 évvel ezelőtti döntésünkkel, amikor is Zsombor fiúnkat a Jósika úti bölcsibe írattuk. Zsombor nagyon kedves gondozónőkhöz ( Julcsi és Mónika ) került, akik odaadóan, szeretetteljesen és türelmesen viseltettek gyermekem iránt. Az eltelt évek alatt több alkalommal a kezünkbe került, az a féltve őrzött füzet, melyben a gondozónők rendszeresen írtak Zsombor bölcsiben töltött mindennapjairól. Ez a füzet nagyon fontos a számunkra, mivel amikor fellapozzuk, eszünkbe juttatja azt, hogy Zsombika két éves korában nagyon szeretett főzőcskézni a babakonyhába valamint hogy nagy mesemondó volt és minden otthoni eseményről beszámolt, sőt kissé ki is színezte azokat. A gondozónők nagy örömet okoztak azzal, hogy felkészítették Zsombikát az óvodai évekre. A sok pozitív dolog miatt tehát nem volt kérdés, hogy Blanka lányunkat is a Jósika úti bölcsibe íratjuk. Blanka is szuper gondozónőkhöz került. Az általunk már Zsombor révén jól ismert Mónikához és párjához Amihoz. Blankáról röviden csak annyit, hogy annyira szeret bölcsibe járni, hogy még hétvégén is azt kérdezgeti, hogy mikor megyünk már bölcsibe Mónihoz és Amihoz. Kell ennél több, mint, hogy a gyermek örömmel megy minden reggel bölcsödébe?! Így mi szülők is örömmel hagyjuk ott, jó kezekben. Számtalan dolgot írhatnék még, pl.:jól felszerelt a csoportszoba, nagyon tiszta az egész intézmény és nagyon változatosak az ételek. De mégis számunkra az a legfontosabb, hogy mindkét gyermekünk szeretettel gondol a Jósika bölcsire. Abban is biztos vagyok, hogy két év múlva a harmadik gyerkőc is a Jósika úti bölcsibe kezdi pályafutását.

Az én kislányom a Jósika úti bölcsi Süni csoportjába jár. Minden reggel táncikálva, énekelve pattan ki a lányom az ágyból, és kiabál, hogy hurrá,megy a bölcsibe. Még csak három hónapja járunk, eleinte kétségeim voltak, hogy jó ötlet e visszamennem dolgozni, és legféltettebb kincsemet "idegenekre" bízni. De az eltelt hetek bebizonyították számomra, hogy jó döntés volt. Szeretetteli, gondoskodó légkör fogadja őt minden nap. Nagyon szép játékok, finom ebédek. Nagyot nőtt a pocakja, mióta bölcsibe jár, mindenből jóízűen, többször is eszik. Csodálatosak a gondozók (Erika és Tündi), le a kalappal a türelmükért és a rengeteg szerető gondoskodásért, amit a kislányom és a csoporttársai kapnak. Szeretetüket mi sem bizonyítja jobban, mint a kislányom szemében látott csillogás, ha megérkezünk a bölcsihez. 

A mi kislányunk az I.számú bölcsi Pillangó csoportjába jár.2015.januárjában kezdtünk.Azóta rengeteget fejlődött.Sokat énekel és mondókázik.Soha nem gondoltam,hogy ilyen boldogan fog bölcsibe járni.Persze mindezt a mi kedves gondozónknak,Andikának köszönhetjük.Első pillanattól kezdve megvolt köztük az összhang.Maga a csoportszoba rendkívül szép és rendezett,barátságos.Bátran merem mindenkinek ajánlani ezt a bölcsit,én maximálisan elégedett vagyok vele.

Ikergyermekeim a Jósika úti bölcsőde pillangó csoportjába járnak, itt a Kisgyermeknevelők nem csak gondozzák, felügyelik de szeretik is a gyermeket, így ha valaki családias, mégis magas szintű tudással rendelkező gondozókra szeretné bízni gyermekét a Jósika úti bölcsődét csak ajánlani tudom. Szeretném megköszönni a pillangócsoport és a katica csoport gondozónőinek, technikai dolgozóinak, és az intézmény igazgatónőjének a lehetőséget, hogy gyermekeim ide járhatnak, illetve a remek ellátást amiben részesítik őket. Az életben való elindulás első lépcsőfoka a bölcsőde, így egyáltalán nem mindegy mit tapasztal meg a gyermek egy intézmény falain belül, B.P. Andrea igen sok mindent megtett, hogy a beszokás és a további mindennapok zökkenőmentesek legyenek- köszönök mindent- Nagyné

Kisfiam minden reggel a Katica csoport szép és tiszta szobájába galoppozik be. Első naptól kezdve nyugodt szívvel hagyom ott gyermekem, mert tudom, hogy a gondozók (Böbe és Marian) annyi figyelmet és szeretetet adnak neki, amennyire csak szüksége van az ott töltött idő alatt. Biztos, hogy a kisebbik fiam is ide fog majd járni.

Egy pöttöm kis lányom jár a Jósika úti bölcsi pillangó csoportjába. Karakán,makacs kis hölgy révén igen féltünk mind a beszoktatástól mind a mindennapi új környezettől. Gondozóink Andi és még akkor (Manka) nagy szeretettel,oda figyeléssel,gondoskodással könnyitették meg az elválást. Nekik köszönhetően rohamosan kezdett fejlődni Holli,imádom mikor pl. tornázni tanít,vagy énekelni :)
Sokkal könnyebb úgy elindulnom otthonról,hogy tudom jó kezekben van.
Nem kérdés megérte beiratkozni,szinvonalas a bölcsöde,tiszta környezet,programok kicsiknek nagyoknak.
Kovács Julianna

Kisfiúnk munkaidőben történő nevelését nézve a JÓSIKA ÚTI BÖLCSŐDE - MARGARÉTA csoportjának gondozónőire esküszünk :-)

Szülőként úgy érezzük, hogy CZAKÓNÉ JULCSI és FUTÓNÉ BRIGI egymást kiegészítve érdemben, elismerésre méltóan nevelik a nap jelentős részében a Legjobb Részünket. 

Fontos számunkra is, hogy látjuk/lássuk gyermekünk napi szintű fejlődését, ellátását, gondozását és megnyugtató, hogy érezzük ragaszkodását a bölcsike minden "szeglete" iránt  - de úgy gondolom nagyon nem utolsó szempont az sem, hogy ennek a ragaszkodásnak másik oldala is van. A Jósika Bölcsőde valamennyi, általunk ismert dolgozójában (gondozónőink mellett Hegedűs Gyöngyi, Lajkó Andrea, Sándor Emília)  a szereteten túlmutató ragaszkodást érzünk kisfiúnk iránt. A szakmaiság mellett emiatt állítjuk, hogy kisfiúnk a legjobb helyen van a JÓSIKA ÚTI BÖLCSŐDÉBEN.

A bölcsőde választásunkkor ez volt az első hely, ahová elmentünk érdeklődni, máshol már nem is kopogtattunk, mivel a bölcsődevezető személye szintén gyermekcentrikusnak, szülőmegnyerőnek, elhivatottnak tünt szinte az első perctől; és ez a megérzés bejött :-) 

Kislányom második éve jár a Jósika úti bölcsődébe. Nagyon hamar beilleszkedett, reggelente örömmel lép be a csoportszobába és délután boldogan meséli a bölcsődei élményeket. A gondozónők nagyon kedvesek, segítőkészek, színessé teszik a kicsik számára az ott töltött időt. Lányom sokat fejlődött az elmúlt időszakban. A bölcsőde számomra családias, a gondozónők közvetlen kapcsolatot tudnak kiépíteni a gyermekekkel és szüleikkel egyaránt. Az ünnepekhez kapcsolódóan folyamatosan készülnek, mely nemcsak a dekorációban, hanem az életkoruknak megfelelő programokban is megjelenik. Köszönöm a gondozónők lelkiismeretes munkáját.

Ezúton is szeretném megköszönni Andikának a pillangó csoport gondozónénijének, hogy  nyári szabadságát feláldozva segítette gyermekem Zea gyors beszokását a bölcsibe.  Valamint, hogy az erős akarattal bíró gyermekemet nehezebb napjain átsegitette türelemmel és kedvességgel. :) Lassan fél éve már ovis a kislányom, de Andikát még mindig rendszeresen emlegeti pl. Andika tanította, ő mondta, vele csinálta.  ;) Köszönöm a szép egy évet

Köszönöm a Jósika úti Margaréta csoport gondozónőinek, Czakóné Julcsinak és Futóné Briginek, valamint Lajkó Andreának, hogy az elmúlt egy év alatt, minden nap jó helyen tudtam a Blankát. Szeretik, babusgatják, ha kell és a csacsogásától nem másznak a falra, meghallgatják, hogyha mesélni valója van, copfba kötik, befonják a haját, vihet otthoni játékot alváshoz.

Köszönöm, hogy hagyják Blankát önmagának lenni. Az egy év alatt egyszer sem bántam meg, hogy a „Jósika úti” bölcsőde mellett döntöttünk.  

Megemlíteném még a szomszéd csoportból Hegedűs Gyöngyi és Sándor Emília gondozónőket, Ők sem maradhatnak ki a felsorolásból, hisz ők is részesei a mindennapi életének.

Köszönöm a lelkiismeretes munkájukat és mindenkinek ajánlom ezt a bölcsődét.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

50 év a Hortobágyi Pusztán

50 év a Hortobágyi Pusztán

Pályázat típusa: alkotópályázat 3 - 18+ korosztályig több kategóriában Beküldési határidő: 2023. április 3.
Hímzett kötény, kiscsizma... 2023

Hímzett kötény, kiscsizma... 2023

Pályázat típusa: néptánverseny óvodás csoportoknak Beküldési határidő: 2023. március 21.
Janikovszky Éva meseíró pályázat

Janikovszky Éva meseíró pályázat

Pályázat típusa: 7-16 éves fiataloknak írói pályázat Beküldési határidő: 2023. április 12.
Ismered azokat a napokat? – avagy anyák home office-ban

Ismered azokat a napokat? – avagy anyák home office-ban

Ismered azokat a napokat, amikor már annyira felgyülemlik a fejed felett a tennivaló, hogy tudod, csak akkor végeznél vele, ha 3 napig alvás nélkül nyomnád?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére