Jelenlegi hely

Az asztal és lakásdekoráció sem maradhat az utolsó napra!

Nem jutott rá elég idő? Kevés díszed van vagy a rászánt összeg nem elég? Gondold újra a régi tárgyakat és megszokott helyeket! Inspirálódj összeállításunkból!

MIndenhol akad egy nagyobb tál, adj neki új szerepet! Fenyő vagy rozmaringágak, bogyók, egy statement figura vagy pár különleges árnyalatú dísz, és máris kész egy mutatós dekor.

Tál helyett tálca? Ide is jöhetnek a gömbök, papírdíszek, csomagocskák, különleges gyertyák... akár hetente lecserélheted az összeállítást újabb darabokra.

Szögletes helyett kerek? Elköltözött a gömbakváriumból a halad? Pakold tele karácsonyfadíszekkel, égősorral vagy épp zöld növényekkel.

Asztal helyett lógathatod is, főleg, ha kevés a helyed. Egy üres képkeret éppúgy segíthet, mint a kiselejtezett hullahopp karika átfestve. Vagy épp egy régi ablakkeret, biciklikerék... amit otthon vagy a szüleidnél a garázsban, a nagyi padlásán találsz.

Unalmasan álldogál a bőröndöd a sarokban? Vagy a régi, kinőtt kincsesládikád? Használd őket a karácsonyi dekorációhoz! A nagyobb méretekhez több dísz kell. Készíts pár kis, díszesen dekorált ajándékcsomagot, így kevesebb gömb kel majd hozzá.

Csak az ablakban vagy a pulton van hely? Mit szólnál egy mesevilághoz? A szilveszteri vendégeidet is meglepheted egy különleges dekorációval!

A bájos piros hangulat örök klasszikus. 

Csöppnyi lakás? Csöppnyi hangulat! Pár bogyós ág, egy váza, vagy különleges formájú italos üveg átfestve, becsomagolva (igen, én is vettem azért meg alkoholt, mert szép volt az üvege :-)) még az irodai asztalodon is elfér.

Bármilyen alapanyagokat is választanál, a legfontosabb a harmónia. Bizonytalan vagy magadban, megtalálod-e az összeillő színeket és formákat? Indulj el a természetes színektől, fehér, világos árnyalatoktól. Abból nem lehet baj!

ADL - Debrecenimami

Képek: pexels.com; pixabay.com

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére