Jelenlegi hely

Szolnoki Szent- Györgyi Albert Általános Iskola

Intézményvezető: Szappanos Józsefné
levelezési cím: 5000, Szolnok, Széchenyi István körút 22.

tel: 56/411-820
tel: 56/514-933
tel: 56/343-497
e-mail: titkarsag@szgya.esuli.eu

Hozzászólások

A  Szolnokimami 2015/16. évi „A mi iskolánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked iskoláját?” A válaszok itt olvashatók.

2 gyermekünk jár a Szent Györgyi Albert Ált. iskolába ,maximálisan megvagyunk elégedve az iskolával,mindkét gyerkőc  tanárnénije és tanárbácsija szuper,nagyon sokat tesznek a gyerekekért.Sokat köszönhetünk Olasz Erzsébet tanárnőnek,és Csontos Tünde tanárnőnek,nagyon jó pedagógusok ,jó szivvel ajánlom őket! Az elsősünk tanárnénije Tiszáné Marika ,kisfiam "kedvence"reméljük az is marad. :D Az biztos hogy a harmadik kis Mónár is a Szent Györgyibe fog járni!

 

A lányom már 3 éve jár a Szent-Györgyi Általános Iskolába. Az óvoda után nem volt kérdéses, hogy ebbe az iskolába szeretnénk beíratni. Az iskola tanulói rendszeresen jeleskednek magyar, matematika, angol tanulmányi versenyeken. A sport élet rendkívül aktív, a tornaterem lehetőségét maximálisan kihasználják. Számos előnye mellett meg kell említeni a tanterv keretein belül zajló társas- és néptánc foglalkozásokat, ami egyedülállóvá teszi a város iskolái között. Rendkívül sok figyelmet fordítanak az oktatáson kívüli tevékenységekre is. Rendszeresen szerveznek koncerteket, színi előadásokat, kézműves foglalkozásokat, vásárokat, különböző jeles napokhoz köthető közös programokat, melyekbe bevonják a szülőket is. Ami miatt igazán közel áll a szívemhez az az, hogy a tanítók és tanárok mindig mosolyogva köszöntenek bennünket, segítőkészek és remek pedagógusok. A leginkább Tolsztoj szavaival tudnám őket jellemezni: "Ha egyszer a pedagógus szereti a munkáját, akkor jó pedagógus lesz. Ha szereti tanulóit úgy, mint apja és anyja, akkor jobb pedagógus lesz annál, aki minden könyvet elolvasott, de nem szereti sem a munkáját, sem a tanítványait. Ha pedig egyesíti önmagában munkájának s tanítványainak szeretetét, akkor tökéletes pedagógus."

Nagyon jó iskola.Örülök,hogy gyermekem itt tanulhat.Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom az iskolát.A taníttó páros mindent megtesz,hogy a gyerekek minden tudástg elsajátítsanak.

Legnagyobb gyermekem születésekor végigjártam az összes bemutató napot, szülői tájékoztatót. Sok iskolát rögtön kihúztam a listámról a megmaradt 3-nál pedagógust választottam. A második gyermekemnél a Tanárnénik miatt nem is gondoltam másra sőt a harmadik is az Ő osztályukba fog járni. Gyerekeim szeretnek iskolába járni, kihozzák belőlük amit lehet én nagyon meg vagyok elégedve. 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

50 év a Hortobágyi Pusztán

50 év a Hortobágyi Pusztán

Pályázat típusa: alkotópályázat 3 - 18+ korosztályig több kategóriában Beküldési határidő: 2023. április 3.
Hímzett kötény, kiscsizma... 2023

Hímzett kötény, kiscsizma... 2023

Pályázat típusa: néptánverseny óvodás csoportoknak Beküldési határidő: 2023. március 21.
Janikovszky Éva meseíró pályázat

Janikovszky Éva meseíró pályázat

Pályázat típusa: 7-16 éves fiataloknak írói pályázat Beküldési határidő: 2023. április 12.
Ismered azokat a napokat? – avagy anyák home office-ban

Ismered azokat a napokat? – avagy anyák home office-ban

Ismered azokat a napokat, amikor már annyira felgyülemlik a fejed felett a tennivaló, hogy tudod, csak akkor végeznél vele, ha 3 napig alvás nélkül nyomnád?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére