Jelenlegi hely

Különdíjas a magyar hústál - Bocuse d’Or döntő Lyon

A magyar hústál különdíjas, a magyar csapat pedig a negyedik lett Bocuse d’Or döntőjében.

2017. január 25-én Lyonban rendezték meg a Bocuse d’Or döntőjét. A két évente megrendezésre kerülő esemény a világ egyik legnívósabb gastro versenye, amely idén nemcsak azért volt fontos, mert a Paul Bocuse által megteremtett verseny létrejöttének 30. évfordulóját ünnepeltük, hanem azért is, mert a magyar csapat fantasztikus eredményt ért el.


A magyar csapat: Vomberg Frigyes, Hamvas Zoltán, 
Szabó Kevin, Széll Tamás

A hazai csapatot az a Széll Tamás vezette, aki európai szakácsművészet legtekintélyesebb versenyének, a Bocuse d'Or Europe 2016 európai döntőjének győztese. Magyarország a negyedik helyen végzett Izland mögött, a második Norvégia, a győztes pedig az USA csapata lett.

Számunkra a legjobb hír mégis az volt, hogy a magyar csapat által feltálalt hústál különdíjat kapott az előkelő  zsűritől. A hazai team tagjai: Vomberg Frigyes coach, Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke, Szabó Kevin commis és Széll Tamás séf (b-j), a legjobb hústálnak járó különdíj nyertesei.

„A magyar csapat teljesítménye különösen annak fényében egyedülálló, hogy soha egyetlen nemzetnek nem sikerült még ilyen rövid idő alatt ilyen hatalmas előrelépést elérnie.


Idén is a magyar plakát kapta a legtöbb közönségszavazatot
Képek forrása

Bár Magyarország még csak harmadszor vett részt a Bocuse d’Or világdöntőjén, idén, zsinórban harmadszor is a magyar csapat plakátja kapta a legtöbb közönségszavazatot. A győztes, a magyar erdő hangulatára épülő plakátot a Network 360 Reklámügynökség készítette Ruszthy Dávid art director és Sárosi Zoltán fotós közreműködésével” - olvashatjuk a www.bocusedorhungary.hu hivatalos weboldalán.

Forrás

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Kémia a konyhában - avagy: Hogyan főzz jobban, okosabban?

Kémia a konyhában - avagy: Hogyan főzz jobban, okosabban?

Ételt készíteni nem annyira bonyolult, mint embert juttatni a Marsra. De rengeteg olyan tipp és trükk létezik, amitől vagy a végeredmény lesz jobb, vagy az életed könnyebb. Ezekből mutatunk most néhányat.
Mit egyek, hogy egészséges legyek? Ismerd meg a Hormonkontroll étrendet!

Mit egyek, hogy egészséges legyek? Ismerd meg a Hormonkontroll étrendet!

Változni, soha nem könnyű! A berögzült szokások, a napi rutin gördülékennyé teszik a mindennapokat. Az étkezésünkön változtatunk szinte a legnehezebben! Megszoktunk bizonyos ételeket, ízeket, és a hétköznapi rohanásban sokszor úgy gondoljuk, nincs idő az egészséges ételekre. Ha jobban belegondolunk, az egészség, a szép bőr, és a megfelelő testsúly titka is éppen itt kezdődik - a tányérunknál.
A szívünk nem felejt - mi se feledkezzünk meg róla!

A szívünk nem felejt - mi se feledkezzünk meg róla!

Szeptember 29-én a világ minden táján a szív egészségére hívják fel a figyelmet. A Szív világnapja jó alkalom arra, hogy megálljunk egy pillanatra, és átgondoljuk: vajon mi mindent tehetünk saját szívünkért és szeretteink szívének egészségéért. A szív nemcsak a test motorja, hanem életünk, energiánk és mindennapi aktivitásunk alapja.
Tiszta Hegyek Napja – Miért fontos, és mit tehetünk mi?

Tiszta Hegyek Napja – Miért fontos, és mit tehetünk mi?

Szeptember 26-án világszerte a Tiszta Hegyek Napját ünnepeljük. Ez a nap arra emlékeztet minket, hogy a hegyvidéki környezet nemcsak gyönyörű és lenyűgöző, hanem sérülékeny is. A hegyek ökoszisztémái kiemelten fontosak: innen ered az ivóvíz jelentős része, otthont adnak ritka növényeknek és állatoknak, és pihenést, feltöltődést nyújtanak az emberek millióinak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére